پذیرش در رشتههای دانشگاهی و موسسات آموزش عالی از طریق آزمون سراسری انجام میشود.
- رشته های کنکور هنر با آزمون؛ ملاک سنجش و انتخاب آنها که نمره حاصل از آزمون و تأثیر قطعی سوابق تحصیلی است.
- رشته های بدون کنکور هنر(رشتههای بر اساس سوابق) رشتههایی که برای داوطلبان شاخه نظری معدل کتبی نهایی دیپلم و برای دانشآموزان فنی و حرفهای و کاردانش معدل کل دیپلم آنها بررسی خواهد شد. داوطلبان بدون توجه به رشتههایی که در آن تحصیل کردهاند میتوانند در این آزمون شرکت کنند.
زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۳
دفترچه انتخاب رشته کنکور هنر مدتی پس از اعلام نتایج اولیه کنکور، منتشر می شود، اما تمامی داوطلبانی که در هر یک از نوبت های کنکور هنر (اردیبهشت و تیر) ثبت نام و شرکت کرده می بایست در نیمه دوم مرداد ماه نسبت به ثبت نام، اقدام نماید.
به محض انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری هنر، لینک دانلود آن در این قسمت گذاشته می شود.
جزئیات دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری هنر
مطالعه دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به جهت مطالعه و کسب آگاهی داوطلبان از بخش های مختلف دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری هنر، آنها با تعداد ظریفیت و پذیرش دانشگاهها و با انواع رشتههای هنر روبهرومیشوند. در این بخش به بررسی کلیات دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری پرداخته شده است.
به اولویتبندی در انتخاب رشته حتما باید دقت شود؛ این دقت چگونه رخ میدهد؟! با توجه به استعداد و علاقهای که درون ما شکل گرفته است یا در حال شکل گرفتن است.
به جنسیت و ظرفیت دانشگاهها توجه کنید!
یکی از عواملی که در انتخاب رشته کنکور سراسری تاثیر بسزایی می گذارد، سهمیه ها هستند. برخی از افرادی که جز خانواده های جانبازان، ایثارگران و …. می باشند، دارای سهمیه های مختلفی هستند. همچنین شرایط جغرافیایی و مناطق مختلف ایران دارای سهمیه منطقهای هستند که در زمان انتخاب رشته، افرادی که دارای سهمیه هستند، در اولویت قرار دارند.
نکات مهم در انتخاب رشته هنر
داوطلبان پس از دانلود دفترچه انتخاب رشته هنر ۱۴۰۳ می بایست در نظر داشته باشند که جزئیات و شرایط نوشته شده در دفترچه انتخاب رشته هنر همان شرایط ثبت نام کنکور سراسری می باشد که علاوه بر دفترچه ثبت نام مجددا در بخش های اولیه دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری به آن اشاره شده است.
- داوطلبان علایق، توانایی ها و ارزش های مورد نظر خود را در نظر بگیرید و به شناخت آنان برسید.
- از مشاورین آگاه و مطمئن مشورت بگیرید. افرادی که تجربه و زیستی همراه با چالشهایی که اکنون شما با آن مواجه هستید را سپری کرده است.
- در مورد دانشگاههایی که می خواهید انتخاب کنید اطلاعات کسب کنید.
- کد رشتههای خود را در فرم به درستی ذکر کنید. شما میتوانید تا ۱۵۰ کد رشته را در فرم بنویسید.
- سعی کنید در مورد زمینه های شغلی رشته و یا رشته هایی که می خواهید انتخاب کنید، اطلاعات کسب نمایید.
- فراموش نکنید این شما هستید که باید تحصیل کنید و در آینده مشغول به کار شوید پس اینکه اطرافیان شما به چه رشته ای علاقه دارند و یا می خواهند شما چه کاره شوید؛ نباید ملاک انتخاب رشته شما باشد.